ContactRoutebeschrijving

Adres:


Toverlantaarn Museum Heiloo


Landgoed Willibrordus

Gebouw WBC

Ruimte -132

Kennemerstraatweg 464


1851 NG Heiloo

Het Toverlantaarn Museum heiloo is gevestigd op het terrein van GGZ Noord-Holland-Noord. Dat terrein heet sinds maart 2015 Landgoed Willibrordus. Op de bewegwijzering staat nog GGZ NHN.

De Kennemerstraatweg is de doorgaande weg vanuit Alkmaar, over de zuidelijke rondweg, door Heiloo richting Limmen. Vanuit Castricum/Limmen heet die weg de N203 Rijksweg.

  •  Fiets
  •  Trein
  •  Auto

Volg op de Kennemerstraatweg de borden GGZ en ga onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel vind je aan je linkerhand, met mogelijkheid om fietsen te stallen.

De looptijd van het station van Heiloo naar de Cultuurkoepel is circa 10 minuten. Volg de route richting Limmen over de Stationsweg, op kruispunt naar rechts, borden GGZ volgen en dan onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel is aan je linkerhand.

Parkeren op het parkeerterrein. Elders op het terrein is het niet toegestaan, tenzij er aanwijzingen zijn door begeleiders.

* Vanuit Den Helder
volg de N9, dat wordt de westelijke en zuidelijke rondweg van Alkmaar. Bij stoplicht rechts richting Heiloo nemen. Dit is de Kennemerstraatweg, deze alsmaar volgen tot aanduiding
GGZ NHN en dan naar links, onder de poort van het hoofdgebouw door en dan langs de koepel naar het parkeerterrein.

* Vanuit Alkmaar
de Kennemerstraatweg volgen, dan de rondweg oversteken. Zie verder ‘Met de fiets’.

*Vanuit Amsterdam
volg de A9. Dan zijn er twee mogelijkheden:
- op A9 doorrijden tot Alkmaar, op rotonde Kooimeerplein (bij stadion AZ) driekwart de afslag naar Bergen/Den Helder nemen en dan bij het eerste stoplicht naar links de afslag Heiloo nemen. Dat is de Kennemerstraatweg, zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.
- op de N203 de richting Castricum volgen (dus niet de A9 op). De N203 volgen langs Castricum en door Limmen, dan bij aanduiding GGZ NHN naar rechts en onder de poort van het hoofdgebouw door. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.

*Vanuit Haarlem
volg de A9, dan bij Uitgeest een van de mogelijkheden volgen zoals aangegeven onder ‘Vanuit Amsterdam’.

*Vanuit Hoorn/Beemster etc
op de rondweg van Alkmaar richting Amsterdam/Haarlem volgen. Neem de afslag richting Den Helder/Bergen. Op het Kooimeerplein richting Den Helder/Bergen aanhouden en bij het eerste stoplicht links richting Heiloo: dat is de Kennemerstraatweg. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.